Obavljena obdukcija Jasmine Dominić koja je godinama bila u zamrzivaču, poznati uzroci strašne smrti

Nakon što je obavljena obdukcija, Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu dostavljen je nalaz.

Na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec u utorak je tijelo Jasmine Dominić gdje je obavljena obdukcija. Naime, obdukcija se odgađala jer se čekalo da se tijelo odmrzne nakon što je, kako se pretpostavlja, 18 ili 19 godina bilo u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu.

Obdukcija je utvrdila da je uzrok smrti nesretne žene puknuće lubanje. kako sada stvari stoje, čini se da je sestra Smiljana Jasmini zadala najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom. Također, u obiteljsku kuću u kojoj je pronađen leš danas stigla majka Katarina. Za pretpostaviti je da će uskoro i ona završiti na ispitivanju u policiji, piše Jutarnji list.

Tijelo je bilo u zgrčenom položaju fetusa, a u bolnicu je dovezeno u zamrzivaču u kojem je i pronađeno.

Obducentima je dosta problema zadalo i to što je tijelo bilo potpuno ukočeno. Jedan od prvih zadataka obducenata bio je odstraniti sasušenu krv koja se nalazila na glavi, pronaći eventualnu ranu, utvrditi način njenog nastanka te je li bila smrtonosna.

Nakon što je stigao nalaz obdukcije, osumnjičena Smiljana Srnec, Jasminina sestra, trebala bi biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništu i privedena sucu istrage na Županijski sud u Varaždinu.

Ipak, iz drugih izvora saznajemo da se optužena za sada odlučila braniti šutnjom i ne davati službene iskaze, a trenutno se nalazi u pritvoru čakovečke policijske postaje, piše Međimurje.hr.

Podsjetimo, tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina, otkriveno je u subotu. Njezin nestanak je službeno prijavljen 16. kolovoza 2005. godine iako je nitko nije vidio još pet godina ranije. Uhićena je 45-godišnjakinja Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo.

Slučaj stravičnog pronalaska u zamrzivaču sve je intrigantniji, suprug osumnjičene: Biste li vi otvarali to da ste znali što je unutra?

Cijeli svijet piše o stravi u Međimurju, od SAD-a do Novog zelanda

Facebook Komentari