Vozačica (70) na pješačkom prijelazu udarila u majku s bebom (rođ. 2018.) u “klokanici”

Ad

Vozačica (70) je na obilježenom pješačkom prijelazu udarila u majku koja je u “klokanici” nosila dijete. U nesreći je beba zadobila teške tjelesne ozljede i zadržano je u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se u ponedjeljak oko 12:45 sati dogodila u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, sa sjeveroistočne strane kružnog toka u blizini Naselja A. Hebrang, u kojoj je teško ozlijeđeno malo dijete (rođeno 2018. godine).

Očevidom je utvrđeno da 70-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom, na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju (26), koja je dječaka nosila u tzv. “klokanici”.

Od udarca je majka, zajedno s djetetom, pala na beton. Teško ozlijeđeni dječak prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju, dok je njegova majka zadobila lakše ozljede.

Policija protiv 70-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Facebook Komentari