Strava u Međimurju, ŽDO potvrdio sumnje: Ubila sestru pa tijelo sakrila u škrinju

U subotu se Palovcem proširila stravična vijest – u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Novoj ulici je pronađen leš i po neslužbenim informacija to bi moglo biti tijelo te djevojke za kojom se traga skoro 19 godina.

Mještani su sumnjali da je riječ o Jasmini Dominić čiji je nestanak policiji prijavljen još u kolovozu 2000. godine. Tada je imala 23 godine, a kao mjesto nestanka prijavljeni je Zagreb gdje je Jasmina studirala

U subotu navečer zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja s područja Općine Mala Subotica,

O svemu se oglasilo i varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo kratkim priopćenjem:

“Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, provela očevid zbog postojanja osnova sumnje da je hrvatska državljanka (1974.) počinila kazneno djelo ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona na štetu hrvatske državljanke (1977.).

Prema dosad prikupljenim podacima, postoje osnove sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec.

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo će naložiti obdukciju, vještačenje DNA, druga potrebna vještačenja i dokazne radnje te provođenje daljnjih izvida, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobama”, navodi se u priopćenju.

Zbog mrtvog tijela u zamrzivaču uhićena sestra prije 19 godina nestale Jasmine Dominić

Facebook Komentari