VIDEO Dora: Pobjednik je Roko Blažević s pjesmom Dream, pogledajte i poslušajte

Doru je otvorila Franka pjesmom Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, a izvela je još dvije svoje uspješnice.

Za odlazak u Izrael borili su se Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, Jelena Bosančić, Kim Verson, Jure Brkljača, Beta Sudar, Lea Mijatović, Gelato Sisters, Luka Nižetić, Elis Lovrić, Domenika, Roko, Ema Gagro, Lidija Bačić Lille, Lorena, Bernarda, Manntra.

Pobjednik je Roko Blažević s pjesmom Dream

Inače pjeva ovako:

Dora se vratila u grad gdje je 1993. i počela. Izravan prijenos emitira se iz opatijske dvorane Marino Cvetković. Novost je da ponovno svi odlučujemo tko će nas predstavljati na izboru za pjesmu Eurovizije 2019.

O pobjedniku odlučuju ocjenjivački sudovi smješteni u osam HRT-ovih centara, Studiju Vukovar i u Zagrebu, te televizijski gledatelji svojim pozivima odnosno SMS porukama. Ocjenjivački sudovi i publika pobjednika biraju u omjeru 50%:50%, a u slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući glas ima publika.

Pjesme su izvođene prema pravilima Eurosonga na glazbenu matricu s izvođenjem svih vokalnih dionica uživo. Maksimalno dopušten broj izvođača na pozornici je šest.

Zvijezda show programa su i Vanna, koja nas je 2001. također uspješno predstavljala na Pjesmi Eurovizije sa skladbom “Strings of My Heart”. U show programu, nakon što smo čuli svih 16 natjecatelja, nastupili su Mia Negovetić, mlada i već vrlo uspješna pjevačica iza koje su zapažena gostovanja u Americi, te Dino Jelusić, uzdanik A strane i jedini naš pobjednik Dječjeg Eurosonga. Zajedno su izveli medley Dorinih uspješnica u aranžmanu Olje Dešića.

Udaraljkaški sastav Sudar Percussion izveo je skladbu Stardust Jean-Michela Jarrea i Armina van Buurena.

Redoslijed kojim su izvođači nastupili:

1. VRIJEME PREDAJE – BOJAN JAMBROŠIĆ & DANIJELA PINTARIĆ
2. TELL ME – JELENA BOSANČIĆ
3. NISAM TO ŠTO ŽELE – KIM VERSON
4. NE POSTOJIM KAD NISI TU – JURE BRKLJAČA
5. DON’T GIVE UP – BETA SUDAR
6. TEBI PRIPADAM – LEA MIJATOVIĆ
7. BACK TO THAT SWING – GELATO SISTERS
8. BRUTALERO – LUKA NIŽETIĆ
9. ALL I REALLY WANT – ELIS LOVRIĆ
10. INDIGO – DOMENICA
11. THE DREAM – ROKO
12. REDEMPTION – EMA GAGRO
13. TEK JE POČELO – LIDIJA BAČIĆ LILLE
14. TOWER OF BABYLON – LORENA
15. I BELIEVE IN TRUE LOVE – BERNARDA
16. IN THE SHADOWS – MANNTRA

Voditelji su Iva Šulentić, Jelena Lešić i Mirko Fodor, redatelj Ivan Miladinov, a urednica Uršula Tolj.

Facebook Komentari