Radeljić dobio odgovor s Pantovčaka: Ispod svake razine je odgovarati na pitanja oko kojih nema dvojbe

Ono što se dogodilo 90-tih godina bila je agresija na Hrvatsku u ime velikosrpske politike, poručili su iz Ureda predsjednice, prenosi RTL.

Iz Ureda predsjednica Kolinde Grabar-Kitarović brzo su odgovorili na optužbu bivšeg savjetnika predsjednice za unutarnju politiku Mate Radeljića da je Kolinda Grabar-Kitarović obećala srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću da više u govorima neće spominjati pojmove “velikosrpska agresija” i “genocid u Srebrenici”.

“Ispod svake razine je ponovno odgovarati na pitanja oko kojih ne postoji nikakva dvojba. Ono što se dogodilo 90-tih godina bila je agresija na Hrvatsku u ime velikosrpske politike, a zločin u Srebrenici je i Međunarodni sud utvrdio kao genocid i nitko dobronamjeran to ne dovodi u pitanje”, odgovorila je glasnogovornica predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Ivana Crnić.

Podsjetimo, Radeljić je za RTL kazao da je predsjednica Grabar-Kitarović, nakon posjeta Aleksandra Vučića, dala “nalog da u nijednom njezinom javnom obraćanju i ni u jednom govoru, za Oluju, za bilo koje obraćanje nakon posjeta Aleksandra Vučića, da se ne smije spomenuti pojam ‘velikosrpske agresije” niti genocida u Srebrenici”.

Radeljić udario po Predsjednici RH: Osobno mi je nakon posjeta Aleksandra Vučića kazala da ne želi više da se ni u jednom obraćanju koristi termin velikosrpske agresije ili genocida u Srebrenici

Predsjednica RH: Počinila sam pogrešku kad sam rekla da je ‘Za dom spremni’ stari hrvatski pozdrav. On nije prihvatljiv

Facebook Komentari