Rijeka: Seksualni predator, pedofil u dobi 60 godina, smješten u pritvor

Seksualni predator, čovjek u dobi 60 godina, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo spolnog odnošaja s djetetom smješten je u pritvor.

Županijski državni odvjetnik predložio je sucu istrage Županijskog suda Dušku Tišmi prijedlog da se osumnjičeni muškarac s jednog otoka iz Primorsko-goranske županije, odredi istražni zatvor po dva osnova, opasnosti utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Detalji inkriminacija koje je osumnjičeni zlotvor činio, zbog zaštite djetetova identiteta i njegove dobrobiti ne mogu u javnost ali doznajemo da su nakon prvih sumnji roditelji djevojčice, uža i šira obitelj alarmirali sve službe kako bi se utvrdila istinitost njezinih navoda. Uključio se i Centar za socijalni rad, a vrlo brzo i policija.

Za sada sumnje da je šezdesetogodišnjak spolno zlostavljao djevojčicu se istražuju u vremenskom okviru unazad godine dana, no, tek će detaljna istraga i ispitivanje svih članova obitelji dati odgovore na zlodjela koje je osumnjičeni činio nad djetetom, piše Novi list.

Facebook Komentari