21.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pred vlasnicom ubio psa: Ubadao je moju Koko, krv je špricala na...

Pred vlasnicom ubio psa: Ubadao je moju Koko, krv je špricala na sve strane, vezala sam šal, ali..

Sedmogodišnja kujica američkog staforda Koko brutalno je ubijena u subotu oko 16 sati dok je u Šijanskoj šumi u Puli šetala sa svojom vlasnicom. Puljanin joj je zadao četiri ubodne rane nožem, od kojih je jedna duboka čak osam centimetara!

”Koko je bila kućni pas, naš ljubimac, odgojena da bude s djecom. Ona je spavala s mojom djecom. O njezinoj blagoj naravi, mada spada u opasne pasmine, dovoljno govori činjenica da se ona uopće nije branila, da je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni…. Nakon nekoliko metara samo je pala, dok je krv iz nje šikljala na sve strane”, ispričala je za Glas Istre potresena vlasnica psa.

Puljanka je te subote, zajedno sa svojom prijateljicom i njezinim psom, krenula u Šijansku šumu u kojoj i inače šeću sa psima. Oko 16 sati krenule su dublje u šumu kako bi pustile pse s povodaca da se istrče.

Tamo su vidjele mlađeg dečka i curu kako zajedno s psom čuče u žbunju. Nakon sat vremena, na povratku, ponovo su naletjele na njih. ”Moja Koko krenula je prema njima da ih pozdravi, pronjuška. No čim je prišla, taj je manijak uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i krenuo rukom prema mome psu. U početku uopće nisam shvatila što se događa, pas je cvilio, ovaj ga je i dalje ubadao, Koko se u jednom momentu samo okrenula i počela vraćati prema meni. Da je barem uzvratila, možda bi danas bila živa. Kada sam stigla do nje, ona je već pala na pod, krv je špricala na sve strane, vezala sam šal oko nje, ali nisam mogla spriječiti daljnje krvarenje”, ispričala je vlasnica psa.

Najnovije

Još iz rubrike