Gradska vijećnica Živog zida iz Rijeke Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu

Ad

Jučer je gradska vijećnica Živog zida iz Rijeke Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Okolnosti njezine smrti još nisu poznate, piše Novi list.

Jukić je u Gradsko vijeće ušla nakon lokalnih izbora prije dvije i pol godine.

Na tim je izborima Živi zid bio u koaliciji s Akcijom mladih. Novi list piše da je Jukić bila angažirana oko socijalnih pitanja, a prošle se godine za nju čulo kad je podržala proračun Vojka Obersnela, nakon čega su ju kolege iz Živog zida napadale.

“Čuli smo za informaciju da je Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Ona je bila član stranke nekoliko godina, a od 12. mjeseca nije član stranke. Nije nam poznato što se dogodilo”, rekao je Tihomir Lukanić, glavni tajnik Živog zida za 24sata.

O tragičnom slučaju oglasio se i Živi zid iz kojeg su priopćili da su za smrt Mirjane Jukić doznali od njene susjede.

“O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba”, naveli su iz Živog zida.

Facebook Komentari