Srbija poslala Hrvatskoj prosvjednu notu zbog prisilnog plivanja vaterpolista, Vučić ispričao i paralelu iz bajke

U posjetu vojvođanskom Vršcu srpski predsjednik Aleksandar Vučić dotaknuo se napada kojim su bili izloženi vaterpolisti Crvene Zvezde u Splitu, prenosi srpski Kurir.

Nakon što je ministar vanjskih poslova Ivica Dačić već rekao da su uputili prosvjednu notu Hrvatskoj isto je ponovio i Vučić te dodao da se čuo s predsjednikom Vaterpolskog saveza Srbije Viktorom Jelenićem o stanju vaterpolista.

– To što bih izbacio žuč i bijes zbog tog napada ne bi pomoglo našim momcima. To govori o velikim razlikama na ovim prostorima, jer tako nešto se ne bi moglo dogoditi u Beogradu. Nadam se da ćemo imati dovoljno pameti i jedni i drugi da shvatimo da bez suradnje nećemo imati budućnost i da će ova moja poruka biti dobro shvaćena u Zagrebu – rekao je predsjednik Srbije i dodao da se boji da ovo nije posljednji slučaj.

Na kraju je rekao da je njihovo veleposlanstvo možda i pogriješilo kada nije uspješno procijenilo rizik i tražilo policijsku zaštitu. Kazao je da je rijetko tko mogao očekivati ovakav rasplet prije samo jedne od niza utakmica.

U Srbiji pretučeni mladići samo zato što su Hrvati, jedan već drugi put – kazne nema

Sin poznatog nogometnog trenera pušten na slobodu, nije pozvao napadače, već je zvezdašima dao dobronamjerni savjet

Splitski vijećnik o prisilnom plivanju srbijanskih vaterpolista: Delije drage, sad bre pričajte kakvo je more u februaru

VIDEO Split: Vaterpolist Crvene zvezde skočio u more, kaže, da spasi život – a sve zbog trenirke

Facebook Komentari