Traje li u Maksimiru rat Srbina i Albanca zbog Kosova? Evo što kažu u Dinamu

Tek što se u medijima pojavila tvrdnja da u Dinamovoj svlačionici postoje prijepori, i to zahvaljujući nacionalnim razmiricama između Srbina i Kosovara, maksmirski je klub odgovorio na kristalno jasan način, prenosi Večernji.

U petak poslijepodne je na društvenim mrežama objavljena fotografija Komnena Andrića i Amir Rrahmanija na kojoj baš nekako i ne djeluje da su dečki u svađi.

Priča o tobožnjoj netrpeljivosti izvučena je iz srpskog lista Alo, odnosno iz intervjua s Andrićem, u kojem je novi napadač Dinama prepričao kako je prihvaćen u Zagrebu, odnosno u svlačionici Modrih. Andrić je u tom razgovoru, između ostalog, kazao:

– Tijekom mog prvog ulaska u svlačionicu Dinama, Rrahmani me je kroz šalu prozivao nešto za Kosovo. Fino i kulturno sam mu rekao: To si uradio sada i nikad više. Možemo se šaliti, biti prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj – kazao je Andrić i tome dodao:

– Shvatio je da je pretjerao. Veliki smo prijatelji i dan-danas, zeza on mene, zezam ja njega. Taman posla da ima neke zle krvi, ali nikada i nikome neću dozvoliti da prijeđe granicu dozvoljenog. Baš kao što je i ja ne prelazim – istaknuo je Andrić.

Andrić je novinaru tog lista također rekao kako je lijepo biti Srbin u Zagrebu, te prepričao kako je Dinamo u njegovu čast izvjesio srpsku zastavu: – U Dinamu je uobičajena praksa da se za igrača iz države u kojoj je rođen u svlačionici istakne njegova zastava. Zahvalio bih se ljudima iz kluba što je moja zastava na zidu od prvog dana, piše Večernji.

Facebook Komentari