Mediji prenijeli da je Grdović opet priveden, Brankica kaže: Sve su to sabotaže!; Grdović: Evo me doma s Brankicom

Mladen Grdović u utorak je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji, prenose mediji.

Popularni pjevač u utorak je završio na Prekršajnom sudu zbog nasilja u obitelji i bezobraznog ponašanja, pa je protiv njega podignuta optužnica, piše Zadarski.hr.

Grdović je navodno u Ulici Matije Gupca prvo verbalno, a zatim i fizički napao svoju suprugu Brankicu, a onda se i neprimjereno ponašao prema prijateljici s kojom je bila. Iz zadarske policije neslužbeno su nam potvrdili da je priveden 61-godišnjak uz optužni prijedlog zbog obiteljskog nasilja te remećenja javnog reda i mira.

– To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je sve rekla kazala – kaže za 24 sata Brankica Grdović (49) nakon što je policija potvrdila da je njen suprug Mladen priveden zbog nasilja u obitelji.

“Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će ‘gorit’ dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmerno ponosan.

Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć”, kaže Grdović.

Mladen za drugi petak, 15. veljače, ima zakazan koncert u Dvorani ”Krešimir Ćosić”, gdje je trebao proslaviti 40 godina pjevačke karijere. Kako je rekao za zadarski.hr, taj koncert posebno mu je prirastao srcu jer biti 40 godina na glazbenoj sceni nije nimalo lak zadatak.

Grdović je već ranije uhićen u srpnju 2016. godine, također zbog obiteljskog nasilja. Tada ga je sama supruga Brankica, koja je bila lakše ozlijeđena, prijavila za nasilje. Uhićen je zbog istoga razloga bio i 2013., dok je 2009. godine u rujnu bio osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom i bratom na osam dana uz rok kušnje od godinu dana.

Facebook Komentari