Zagreb: Žena automobilom naletjela na dijete i pobjegla, policija se obratila medijima – i pronašla ju

Ad

Nakon što je policija u medijima objavila apel tražeći svjedoke očevice sa Bolničke ceste, iz PU zagrebačke za Jutarnji ističu kako se došlo do korisnih saznanja o vozilu.

– Intenzivnim radom policijskih službenika, došli smo i do vozačice koja je sudjelovala u prometnoj nesreći te je ista dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Zahvaljujemo svim građanima na pomoći – navode iz zagrebačke policije.

Tek će se vidjeti je li u vrijeme naleta vozačice na dijete ista bila pod utjecajem alkohola ili nekog drugog sredstva, a nepoznanica je trenutno ima li važeću vozačku dozvolu. Po dovršetku obrade, kazneno će odgovarati za bijeg s mjesta nesreće i za nepružanje pomoći.

Ranije danas

Vozačica se udaljila s mjesta događaja prometne nesreće bez da je pružila pomoć i o nesreći obavijestila policiju i hitne službe.

Danas 6. veljače oko 8 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Bolničkoj cesti kod kućnog broja 92, ispred Osnovne škole Stenjevec dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil naletio na dijete pješaka.

Vozačica osobnog automobila se udaljila s mjesta događaja prometne nesreće bez da je pružila pomoć i o nesreći obavijestila policiju i hitne službe.

Zagrebačka policija poziva sve građane koji imaju korisne informacije o ovoj prometnoj nesreći da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili nazovu 192.

Facebook Komentari