Pripremi se za smrt, sprema vam se pakao: Daruvarčeva žrtva primila jezive prijetnje, ona i majka završile na policiji

Djevojka koju je Darko Kovačević Daruvarac premlatio u zadarskom kafiću primila je jezive prijetnje zbog kojih se ona i njezina majka nalaze u zadarskoj policiji.

Lorena Gurlica, žrtva Darka Kovačevića Daruvarca putem društvenih mreža je primila prijetnje zbog kojih se ona i njezina majka trenutno nalaze u zadarskoj policiji.

U tijeku je zaprimanje kaznene prijave zbog prijetnji nakon čega će uslijediti policijski izvidi, potvrđeno nam je iz zadarske policije.

Osoba koja se potpisuje kao “prijatelj od Daruvarca” prijeti smrću Loreni, njezinoj majci i sestri.

“Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati. Prijatelj od Daruvarca”, navodi se između ostalog u prijetnjama.

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac, nepravomoćno osuđen za premlaćivanje djevojke na 5 godina zatvora, u nedjelju izlazi iz istražnog zatvora. Mjere opreza ukinute su mu i može napustiti zemlju jer putne isprave ima kod sebe.

To znači da Darko Kovačević može po izlasku iz istražnog zatvora, bez ikakvih zabrana i problema, napustiti Hrvatsku i otići u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo također ima, piše dnevnik.hr.

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca: Istekao zakonski rok za pravomoćnu presudu, izlazi na slobodu

Facebook Komentari