VIDEO Žestoki obračun Marasa i Batinića: Da bi se Vas uhljebilo formirano je ministarstvo; Stranka koja je godinama sisala SDP, meni sada prigovara

U vezi s informacijom objavljenom u Jutarnjem listu da je direktor Fonda za zaštitu okoliša Dubravko Ponoš (HNS) u 2018. godini na putu proveo čak sto dana te sudjelovao na 15 konferencija u Saboru su poveli raspravu Gordan Maras (SDP) i Milorad Batinić (HNS).

Maras je u Saboru kazao da ne može biti slučajno da je od 30 zaposlenih u tom Fondu čak 10 iz HNS-a.

– Gdje se to još HNS-ovci u toj mjeri zapošljavaju osim u tom Fondu, upitao je Maras.

Batinić je uzvratio: “Niste pričali onda kada je upravo zbog vas formirano ministarstvo da biste se Vi mogli u doslovnom smislu riječi uhljebiti”.

Maras mu odgovara: “Kakav je to paradoks – stranka koja je godinama sisala SDP, meni sada prigovara. Bolje nemojte ništa govoriti. Kako vas nije sram. Imali biste 1,5 zastupnika u Hrvatskom saboru da vam nije SDP-a.”

https://www.youtube.com/watch?v=JZtSMEKZAmc

Ćorić: Rasprava ispod svake razine. Nepravilnosti nema u zapošljavanju

U vezi s ovom saborskom raspravom Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike, izjavio je za HRT da je “ona ispod svake razine i da hrvatski građani ne zaslužuju to viđati u Hrvatskom saboru. Ono što vam mogu reći o zapošljavanju u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je da je ministarstvo u razdoblju od 18. do 24. siječnja provela upravni nadzor nad dokumentacijom i natječajima o kojima je riječ i taj upravni nadzor nije pokazao nepravilnosti. Situaciju pratim, a ako dođe do promjene okolnosti onda ću u skladu s tim i reagirati, istaknuo je, prenosi HRT.

Vic HSS- ovca “Zašto u državnoj upravi nema seksa” naljutio SDLSN, traže zaštitu od Jandrokovića

VIDEO Ministre Ćoriću, koliko još HNS-ovaca treba zaposliti u Fondu da bi to postalo sporno?

Share This Article