Ozljede su bile preteške: Preminula pješakinja koju je u Rijeci pokosio taksi

U nesreći je zadobila po život opasne ozljede, zbog kojih je bila podvrgnuta hitnoj operaciji, no nažalost liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Jedna od pješakinja koje su ozlijeđene u Rijeci kad je na njih naletio taksi preminula je od posljedica zadobivenih ozljeda, izvijestili su iz PU proimorsko-goranske. U nesreći je zadobila po život opasne ozljede, zbog kojih je bila podvrgnuta hitnoj operaciji, no nažalost liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Vozač taksija zbog neprilagođene je brzine izgubio kontrolu nad vozilom i na nogostupu udario dvije pješakinje, da bi se potom zaustavio udarivši u kuću. Dvadesetčetverogodišnji taksist odmah je uhićen.

Prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, a među njima se našla i liječnica, koja je pomogla do dolaska timova hitne pomoći. ”U jednom trenutku sve je bilo gotovo. Doslovno ne znam što se dogodilo s njim. Je li on zaspao, je li mu otišao fokus, ali mi smo samo u jednom trenutku bili na kolniku. Prednje staklo bilo je potpuno razbijeno i svi zračni jastuci bili su vani”, ispričao je Aron Aleksi, koji je bio putnik u taksiju, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari