Ministar Krstičević: Ima i Hrvatska dosta tih dokumenata, stavit ćemo ih sve, da se vidi tko je što govorio

Trakavicu koja je pokrenuta oko propalog posla s borbenim avionima i Izraelcima nastavio je danas američki veleposlanik u Hrvatskoj Robert Kohorst. I to čak dva puta u istom danu, pojašnjavajući svoju izjavu je li Vlada bila upoznata s uvjetima SAD-a. Sve je komentirao i ministar Krstičević.

Analiza traje, a novi postupci nisu na dnevnom redu dok se ova situacija ne iznealizira, rekao je premijer Andrej Plenković. Niti ministar Damir Krstičević ne spominje plan B u ovom trenutku.

Poziva se na iscrpne pregovore i, nakon nekoliko dana šutnje, kaže kako “ima i Hrvatska dosta tih dokumenata, stavit ćemo ih sve, pa kad se usporede svi ti dokumenti da se vidi tko je što u procesu govorio, na osnovu kojih informacija su se donosile odluke”, rekao je ministar.

Ni sada ne misli da su bile pogrešne.

“Vjerujte mi da je Vlada proces vodila sustavno, iznimno transparetno i detaljno, vjerujte mi kao ministar koji je pokušao riješiti ovaj problem jako sam ponosan na rad svoj i cijelog tima”, zaključio je o svemu Damir Krstičević, ministar obrane, piše dnevnik.hr.

Kohorst: Moje jutrošnje izjave medijima su bile pogrešno interpretirane i htio bih ih dodatno pojasniti

Facebook Komentari