Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu, veza zaintrigirala i ekonomiste

Promo fotografije / Autor: John Pavlish, Nika Perenčević-prva s lijeva

Emil Tedeschi priprema se za vjenčanje s Nikom Perenčević. Ipak, prije same ceremonije, sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emil se odlučio prijatelje odvesti u Beograd i uživati u jednom popularnom restoranu, a s njim je budući kum Daren Pučar, poznati ugostitelj Igor Ćimbur, te još nekoliko prijatelja, piše Story.

Emil ima 23 godina, a lijepa Nika 40, a svoju ljubav sada planiraju okruniti brakom. Vjenčanje bi se trebalo održati krajem ožujka na otoku Lošinju, a navodno će ih zabavljati Gibonni, 2Cellos te Tony Cetinski.

Inače, Nika ima troje djece i jedan brak iza sebe, dok je Emil prije Nike bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

O tom se braku na fb-u očitovao i prof. Slaven Letica:

NADAM SE DA EMIL TEDESCHI (23) MLAĐI I NIKA PERENČEVIĆ NE SKLAPAJU BRAK SAMO IZ LJUBAVI!

Ovaj zapis pišem kao ekonomist, iako su mu povod ljubav i brak mladih, sretnih i uspješnih ljudi: naočitog 23-godišnjeg Emila Tedeschija mlađeg i – kako pišu upućeni novinari – jedne od najbogatijih Hrvatica, 40-godišnje Nike Perenčević, mladolike majke troje djece, kćeri samozatajnog hrvatskog, ruskog i globalnog poduzetnika Mihajla Perenčevića.

Iako se ženske revije uzajamno natječu u zapisima o velikoj romansi, pa i fatalnoj ljubavi, koja će uskoro biti okrunjena brakom što će se sklopiti oko prvog dana proljeća na Lošinju, osobno na taj brak gledam s ufanjem domoljubnog ekonomiste.

Da se odmah razumijemo: osobno budućim ženicima želim puno sklada, sreće, ljubavi, razumijevanja, pa i djece u braku.
Međutim, kao ekonomist zabrinut za hrvatske nacionalne gospodarske interese, ufam se i nadam da je taj brak, makar i s 5%, motiviran ekonomskim obiteljskim interesima uspješnih obitelji Tedeschi i Perenčević.

Naime, prvi potpredsjednik ruske Sberbanke, Aleksandar Vedyakhin jučer je u Davosu izjavio kako ta banka namjerava u prvoj polovici ove godine prodati svoj udio u Agrokoru koji iznosi 39%.

Možda je tih 39% posto preveliki zalogaj za jednu ili drugu obitelj, ali, ako udruže financijske potencijale, veze i poslovnu imaginaciju, možda bi Agrokor mogao ponovno doći u hrvatske ruke.

Facebook Komentari