U bolnici se bore za život starice pretučene u Solinu

U splitskoj bolnici i dalje se bore za život 87-godišnjakinje kojoj je sinoć u stanu na Širini u Solinu netko nanio za život opasne ozljede glave, a 92-godišnjeg muškarca ubio.

Policija je sinoć izvijestila da su dojavu dobili oko 19 sati i da su nakon dolaska na mjesto događaja u stanu pronašli mrtvog 92- godišnjaka i teško ozlijeđenu 87- godišnjakinju. Teško ozlijeđena starica je kolima hitne pomoći prebačena u KBC Split, u stanu je započeo očevid, a policija je u postaju privela jednu osobu.

Zamjenik županijskog državnog odvjetništva sinoć je tijekom očevida zatražio obdukciju 92- godišnjaka, te je započelo kriminalističko istraživanje.

O tom slučaju jutros nema službenih informacija iz splitske policije u kojoj kažu da će, zbog velikog interesa javnosti, tijekom dana medije izvijestiti o novim detaljima.

Neslužbeno se doznaje da je batom za meso 92-godišnjak na smrt pretučen, a 87-godišnjakinja oblivena krvlju nekako je smogla snage i došla do prvog susjeda zatražiti pomoć. Susjedima je navodno rekla tko ih je napao, pa je nakon dolaska hitne pomoći i policije, uvelike bilo olakšano hvatanje počinitelja.

Također se neslužbeno doznaje da je uhićen 24-godišnji mladić i policija istražuje je li bio pod utjecajem alkohola i droga te njegovo psihičko stanje, piše HRT.

Strava u Solinu: Starac pronađen mrtav, starica teško ozlijeđena. Privedena jedna osoba

Facebook Komentari