Đakovo: Autobus pun vojnika udario u kuću, dvojica ozlijeđena

Autobus je nakon udara u kamion sletio s ceste, pritom udarivši dva parkirana automobila i kut kuće.

U prometnoj nesreći u Đakovu u četvrtak nešto iza 7 sati autobus se zabio u kuću nakon što je na raskrižju Pavićeve i Mihanovićeve ulice pokušao izbjeći kamion koji je posipavao cestu solju.

Autobus je nakon udara u kamion sletio s ceste, pritom udarivši dva parkirana automobila i kut kuće, piše Radio Đakovo.

Kako su za DNEVNIK.hr kazali iz PU osječko-baranjske, dojavu o sudaru dobili su oko 7:30 sati te dodali da ozlijeđenih nije bilo.

Kako doznaje Glas Slavonije, autobusu su bili pripadnici Hrvatske vojske.

Dvojica pripadnika Hrvatske vojske lakše su ozlijeđena nakon čega im je pružena liječnika pomoć u Općoj županijskoj bolnici Našice, navodi se u priopćenju Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Prometna nesreća dogodila se u 7.15 na križanju ulice Pavićeva i Mihanovićeva u Đakovu. Autobus je vozio na relaciji Vinkovci-Našice. U autobusu prijevoznika APP nalazilo se 30 pripadnika Hrvatske vojske.

Autobus je udario u teretno vozilo nakon čega se odbio i udario u dva parkirana osobna automobila te se zaustavio udarivši u kuću. Tom su prilikom dvojica pripadnika HV-a zadobila su lakše tjelesne ozlijede te su nakon pružene liječničke pomoći u Općoj županijskoj bolnici Našice vraćeni u svoje postrojbe. Ostali pripadnici Hrvatske vojske su nakon prometne nezgode u Našice prevezeni drugim autobusom, stoji u MORH-ovom priopćenju.

Facebook Komentari