Strava u centru Novalje: Dvije osobe izgorjele u automobilu nakon udara u betonsku ogradu i stup

U centru Novalje kasno sinoć došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe, koje su, prema još nepotvrđenim informacijama, iz Rijeke, piše Novi list.

Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele.

Očevid je na Pagu još u tijeku, a automobil je izgorio do neprepoznatljivosti. Još nije obavljena ni službena identifikacija žrtava.

– Sinoć oko 22 sata u Novalji došlo do prometne nesreće kada je nepoznata osoba upravljala osobnim automobilom riječke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, te je sletio van kolnika i udario u betonski zid i stup javne rasvjete, uslijed čega je došlo do samozapaljenja automobila. Na mjestu događaja su od posljedica prometne nesreće i požara smrtno stradale za sada dvije NN osobe, te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica, odgovorili su na upit Novog lista iz Policijske uprave Ličko – senjske.

Svjedoci tvrde da je nakon snažnog udarca vozilo gotovo odmah planulo pa pokušaji nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata.

Facebook Komentari