SP rukomet: Španjolski vratar na prilično bizaran način na treningu zaradio ozljedu i završio u bolnici

Vratar španjolske rukometne reprezentacije Rodrigo Corrales u petak je završio u bolnici nakon što je na njega pala LED reklama za vrijeme treninga. Španjolci se nalaze u Kölnu gdje će igrati u drugom krugu Svjetskog rukometnog prvenstva.

Corrales je ostao u bolnici na dodatnim pretragama. Prve informacije govore da je ozlijedio koljeno lijeve noge, koje je poprilično nateklo. U ovom trenutku nije poznato koliko je ozljeda teška.

Svjetska rukometna federacija dopustila je španjolskoj reprezentaciji da dovede novog vratara, koji ne ulazi u kvotu od tri zamjene koje su dozvoljene tijekom turnira.

Prošle godine Šterbik je na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj uoči polufinale utakmice s Francuskom u posljednji trenutak zamijenio Gonzala Péreza de Vargasa i bio je najbolji igrač utakmice.

Šterbik je briljirao i u finalu protiv Švedske tako da se može reći kako je donio dodatnu kvalitetu i sreću španjolskoj reprezentaciji.

Španjolska je bila u skupini s Hrvatskom u prvom dijelu Svjetskog prvenstva. Hrvatski rukometaši pobijedili su europske prvake Španjolce s 23:19 te su kao prvi u skupini s maksimalna četiri boda ušli u drugi krug Svjetskog rukometnog prvenstva, piše gol.hr.

Facebook Komentari