Karlovac: Opljačkali zamjenika glavnog ravnatelja policije

U nizu provala u obiteljske kuće u Karlovcu ovih dana, provaljeno je i u kuću zamjenika glavnog ravnatelja policije Josipa Ćelića, doznaje reporterka RTL-ove Potrage Danka Derifaj. Prema neslužbenim infromacijama iz dva izvora, provala se dogodila u periodu od 7. do 11. siječnja kada je Čelić zajedno s obitelji bio odsutan te se, navodno, nalazio na skijanju.

Čeliću je iz kuće ukradena velika količina novca, zlata, nakita te nekoliko komada vatrenog oružja. Do Čelića smo danas pokušali doći u nekoliko navrata, no on se nije javljao na telefon.

“Službeno možemo reći da policija ne može potvrditi identitet niti oštećene osobe niti počinitelja kaznenog djela. Možemo potvrditi da je policija zaprimila prijavu da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja, u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit. U ovom trenutku policija provodi kriminalističko istraživanje nakon kojeg ćemo znati više informacija”, odgovaraju iz PU karlovačke za RTL.

Facebook Komentari