VIDEO Sinčić Krstičeviću: Tražim vašu zapovjednu, moralnu i kaznenu odgovornost

”Hoćete li tražiti službenu ispriku i odštetu od Izraela?’, upitao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić ministra obrane i potpredsjednika Vlade Damira Krstičevića kazavši i: ‘Da vam baš nitko u MORH-u nije mogao reći u što ulazite i kako će to završiti’.

”Izrael je dao sveobuhvatnu ponudu”, kazao je Krstičević dodavši da je Izrael dao i predodobrenje SAD-a. ”Kazali su da nisu mogli dobiti konačno odobrenje. Kazali su da je Hrvatska postavila sva pitanja i da što ste tiče Hrvatske nema odgovornosti. Došli su u Zagreb i ispričali se. Nema štete za Hrvatsku”, opetovao je Krstičević.

”Radilo se o obvezujućoj ponudi i ima temelja za odštetu”, poručio je Sinčić i dodao: ”Je li moguće da jedan hrvatski general, vojnik, pobjednik, zapovjednik iz Domovinskog rata dovede sebe u poziciju da namješta natječaj za svoju bivšu firmu King ICT i da u tome dobije nešto sa strane? Tražim vašu zapovjednu, moralnu i kaznenu odgovornost”.

PRIJENOS Aktualni sat, zastupnici pitanjima rešetaju vladajuće; HSS-ovac poručio Plenkoviću: Vi stalno trkeljate neke gluposti. Prošetajte i vidite kako ljudi kopaju po kontejnerima

Facebook Komentari