VIDEO Krstičević žestoko reagirao kad mu je Vidović donio maketu zrakoplova – zabio ga je u pod!

Damir Krstičević žestoko je reagirao na Aktualnom satu u Saboru kad je SDP-ov Franko Vidović njemu i Andreju Plenkoviću donio maketu zrakoplova – zabio ga je u pod!

Je li stvarno mislite krenuti u novi natječaj bez da zatražite odgovornost Krstičevića? – zanimalo je SDP-ova Franka Vidovića, koji je premijeru i ministru obrane poklonio igračke, odnosno makete aviona, a potom je Krstičević jednu ljutito uz povike tresnuo u pod.

”Dođe ti netko bez ikakvog poštivanja, da meni stavi tu maketu… Je l’ se to trebalo dogoditi… Morate razumjeti… Ja sam ratnik. Tražim od svojih ljudi najbolje… U ovom procesu Hrvatska je sve učinila. Ova Vlada. Mnogi ne žele uspjeh ovoga projekta. Lako je sad kritizirati sa strane… Vidite šta se radi. Vidite koja se kampanja vodi. Cijelo vrijeme sam šutio. I ja sam čovjek… Nije legitimno da mi donosi maketu. To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja to njemu ne bih nikad napravio”, kazao je ministar obrane Krstičević po svršetku aktualca, a nakon što je izgubio živce i bacio na pod maketu koju mu je u Sabornici pokušao dati SDP-ov Franko Vidović.

Facebook Komentari