VIDEO Kamera ne laže: Kako je Plenković zbog Srbije krenuo u obračun s Grmojom

HRT je napravio profesionalan prilog o današnjim događanjima u Saboru, a u drugoj polovici priloga je nasrtaj premijera Andreja Plenkovića na MOST-ovog Nikolu Grmoju.

Premijer Andrej Plenković ustvrdio je nakon incidenta da, svaki put kada je u Saboru riječ o izvješćima iz Europskog vijeća, dio zastupnika, prije svega iz Mosta, unosi u tu raspravu teme koje nisu povezane i koje predstavljaju govor mržnje.

– Danas su iznesene najteže klevetničke tvrdnje prema ministrici vanjskih i europskih poslova te prema meni kao premijeru, praktički za veleizdaju. Nedopustivo je da se u Saboru iznose tvrdnje da radimo u interesu neke druge države, pređena je granica onoga što je normalno u Saboru, išao sam ga pitati na koga je mislio da je veleizdajnik, no on je izašao. Prešao je crtu onoga što se može nazvati stavom ili političkim mišljenjem, to je previše, zato sam mu i rekao da su mu komentari jadni, kazao je premijer.

Prosudite sami što se dogodilo.

Pupovac o spašavanju vojnika Grmoje: Neki su imali vrlo hitre noge i nakon junačkih govora vrlo brzo su pobjegli s bojišta

FOTO Burno u Saboru, Grmoja: Plenković se krenuo fizički obračunati samnom

Oko u glavi: Plenković objasnio zašto je krenuo prema Grmoji u Saboru

Facebook Komentari