Pronađeno tijelo trećeg radnika HE Dubrovnik

Tijelo trećeg nestalog u nesreći koja se dogodila prije četiri dana, pronađeno je u 18 sati u odvodnom kanalu koji je isušen, potvrdili su iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

Za nestalim radnikom hidroelektrane u Platu tragalo se već četvrti dan. U današnjoj potrazi sudjelovalo je najviše ljudi dosad, pripadnicima specijalne policije iz Splita priključili su se dubrovački ronioci. Oni su u zajedničkoj akciji preronili, odnosno pretražili akvatorij od Plata do Ključice, mjesta gdje je pronađeno tijelo druge nestale osobe iz hidroelektrane. Na terenu, na moru, i večeras su bila dva policijska glisera i ophodni brod “Omiš”. Cijelo vrijeme područje je nadlijetao MUP-ov helikopter.

Na terenu su danas bili i mnogi prijatelji, članovi obitelji, Cavtaćani, Župljani, Dubrovčani koji su na more izašli sa svojim plovilima i barkama sa željom da pomognu u potrazi. Tragali su i članovi Gorske službe spašavanja, pa su danas ponovno pretražili tri mala otočića u Cavtatskom akvatoriju, a pretražili su i dio od hotela Croatia u Cavtatu prema Konavlima. Područje su nadlijetali i dronovi, piše HRT.

Poznati detalji u dramatičnom gašenju požara u dubrovačkoj HE, uključio se i DORH: Prema njima je krenuo ogroman dimni val

Facebook Komentari