Čini se da su u susjedstvu čovjeka raskomadali i bacili u kanal zbog duga od 1000 CHF

Milan Filipović (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. prosinca prošle godine, žrtva je monstruoznog zločina

Sumnja se da je ubijen u kući u Smederevu, a njegovo tijelo je bilo raskomadano i bačeno u kanal.

Naime, prvo je prije nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a u srijedu ruke i noge. DNK analiza je potvrdila da dijelovi tijela pripadaju Filipoviću.

Zbog sumnje da su počinili ovaj monstruozni zločin u Smederevu su uhićeni R. P. (43) i njegova nevjenčana supruga S. P. (25). Oni su, navodno, u kontakt s Milanom, koji je bio privatni autoprijevoznik, stupili preko Facebooka. Nagađa se kako je razlog njegovog dolaska u Smederevo bio prethodni dogovor sa S.P, koja je željela raditi u njegovom kafiću u Švicarskoj.

“Ona se javila na oglas za posao i tako su uspostavili kontakt. Motiv ubojstva je, po svemu sudeći, koristoljublje, jer je ubijeni, s obzirom na to da je autoprijevoznik koji organizira ture, a i sam vozi do Švicarske, po riječima njegovih kolega, uvijek kod sebe morao imati izvjesnu svotu gotovine”, kazao je za Blic izvor blizak istrazi.

S time se slaže i Milanova rođakinja, koja je i alarmirala javnost objavom o njegovom nestanku. Kazala je kako je nesretnik u vrijeme zločina kod sebe imao najmanje tisuću švicarskih franaka.

Je li je tih tisuću franaka bilo povod za monstruozni zločin, istraga tek treba utvrditi.

Osumnjičeni R.P i S.P. su pritvoru.

Blic neslužbeno doznaje kako je ona potvrdila da je Milan zbog nje došao u Smederevo, odnosno zbog angažmana za rad u njegovom kafiću. Međutim, negira ubojstvo, za koje tvrdi da ga je počinio njezin nevjenčani suprug R. P.

On je, prema neslužbenim saznanjima iz izvora bliskih istrazi, udario Milana lopatom. Osumnjičena tvrdi da je nakon toga otišla od kuće, i da se nije pojavljivala sljedeća tri dana. Kada se vratila, tijelo ubijenog je bilo umotano u tepih i tako je, iznajmljenim automobilom, odvezeno i bačeno u kanal. Kada i kako je tijelo raskomadao tek treba utvrditi, prenose vijesti.hr.

Facebook Komentari