Novi vatreni obračun: Pucnjava u Slavonskom Brodu

Oko 19 sati u policiji su dobili dojavu o pucnjavi na naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu. Jedna muška osoba je ozlijeđena i prevezena je u opću bolnicu kako bi joj se ukazala pomoć. Policija je na terenu, prostor je osiguran i u tijeku su radnje kojima se pokušava utvrditi što se dogodilo kod bloka broj VII, kod caffe bara Nina. Više informacija čekamo od policije, piše e-brod.

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebrang, u Slavonskom Brodu.

Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu, u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici nastavljaju sa kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezane uz ovaj događaj, potvrdila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Policijski službenici još su na terenu i utvrđuju okolnosti oko događaja. Traga se za nepoznatom osobom koja je ispalila više hitaca u smjeru muške osobe. Ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnost, potvrdio je za e-brod na mjestu događaja Marko Šimić iz PU brodsko- posavske

Kako SBplus doznaje riječ je o jednom od poznatijih brodskih ugostitelja J.K. koji je zadobio prostrijelnu ranu natkoljenice. Zbrinut je u slavonskobrodskoj Općoj bolnici gdje je zadržan na daljnjem ukazivanju pomoći.

Policija traga za počiniteljem, a iako imaju određenih saznanja, u cilju zaštite istrage za sada s njima ne izlaze u javnost.

Facebook Komentari