Otac dječaka (4) koji je pao s 4. kata: Došlo mi je da skočim za njim preko balkona…

Otac dječaka koji je u nedjelju u Osijeku pao s balkona na četvrtom katu rekao je da dijete neće imati nikakve trajne posljedice od ove nesreće iako je pri padu slomio ruku, ključnu kost, nogu i ozlijedio kralježnicu.

Objasnio je kako se odvio cijeli nesretan slučaj.

“Sinčić ima gnojnu anginu i spavao je. Odlučili smo ga ostaviti da spava jer je bolestan, dok ja suprugu odvezem na posao. Odvezao sam ju i naišao u pekrnicu. Nije me bilo svega 10-ak minuta. Kada sam se vratio u stan sve je bilo tiho i mislio sam da i dalje spava. Otišao sam ga pogledati u sobu no nije ga bilo. Zvao sam ga i pretražio cijeli stan. Onda sam odjurio natrag u sobu gdje je spavao i izašao na balkon. Čuo sam ga kako me doziva od dolje. Pogledao sam preko ruba balkona i vidio kako leži na tlu i zove me. Nije ni plakao. Došlo mi je da ja skočim za njim preko balkona da prije dođem do njega, ali me spriječilo nešto u njegovom glasu, pa sam otrčao dolje – ispričao je otac 4-godišnjaka za Glas Slavonije.

Dječaka spasile antene

Policijski inspektor je kazao ocu da su dječaka spasile antene, takozvane riblje kosti, na katu ispod njih jer su one ublažile pad.

“Ovo je prestrašno. Imamo četvero djece i nikada nije bilo nikakvih problema. Mislim da ćemo ga od sada držati pod staklenim zvonom” ispričao je otac četverogodišnjaka koji je pao s četvrtog kata stambene zgrade i preživio.

Otac kaže da su balkonska vrata bila zatvorena kada su odlazili iz stana, a pao je sa stražnje strane zgrade na zemlju. Da je kojim slučajem balkon bio na drugoj strani, pao bi direktno na beton.

Facebook Komentari