Horor kod Đakova: Napao suprugu s električnom pilom i odrezao joj dva prsta

U selu Korina nedaleko od Đakova u subotu se odigrala situacija koja nalikuje sceni iz kakvog horor filma.

Naime, M.T. šokirao se kad je otvorio vrata sobe iz koje je čuo vriskove, ugledavši kako njegov očuh Jozo A. (81) nasrtao na njegovu majku Ankicu T. (70) s električnom pilom za drva.

Nesretna žena u panici je vrištala. Već je bila posječena po glavi, vratu, a na ruci nije imala dva prsta koje je Jozo pilom već odrezao. Sve je bilo krvavo. Šokirani sin uspio je odvući poludjelog Jozu iz sobe. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć, piše 24 sata.

Ankica je nakon incidenta odvezena u bolnicu i zadržana je na intenzivnom odjelu, a Jozo je uhićen i prevezen u pritvor.

Prema riječima susjeda, Jozo je nakon incidenta konstantno ponavljao ‘Što sam to učinio, što sam to napravio?’ Njegov je postupak šokirao obitelj i sve u selu, jer Jozo je inače bio posve miran i neagresivan tip. Nakon smrti prve žene, Ankica je bila druga žena koju je oženio. Oboje su imali djecu iz prijašnjih brakova.

Godinama su živjeli u Austriji, a ondje su se i umirovili. Prije oko dva mjeseca vratili su se živjeti u Hrvatsku. Smjestili su se kod Ankičinog sina M.T. u Koritnu.

Policija provodi istragu nakon koje bi trebalo biti poznato više informacija o incidentu kao i razlozi koji su doveli do njega.

PU Osječko-baranjska potvrdila je događaj. Obitelj ozlijeđene Ankice T. nije željela komentirati događaj dodajući da su u velikom šoku.

Facebook Komentari