VIDEO Nije lako biti taksist u Engleskoj, putnici mu zapalili auto dok ih je u njemu čekao, evo kako je pravosuđe to ocijenilo

Britanski taksist je 15. prosinca prošle godine vozio dvije osobe koje su tijekom noćnog izlaska zapalile njegov automobil na benzinskoj postaji, prenosi BBC.

Warren Hearne i Danny Frost tu su večer tražili od taksista da stane na benzinsku postaju kako bi oni mogli kupiti pivo. Međutim, nakon što je učinio ono što su od njega tražili, njih dvojica nisu ulazili po pivo, već se jedan od njih, Warren Hearne, sumnjivo šetao oko taksija. Sljedeće što je učinio, za taksista je bilo šokantno.

U jednom trenutku, Hearne je uzeo pumpu i izlio malu količinu benzina na stražnje sjedalo. Taksist je vidio što se dogodilo te je izašao iz automobila. U tom trenutku vozilo se zapalilo, a dvojica piromana su se razbježala. Taksist se odmaknuo, no nakon nekoliko sekundi je pokušao uzeti nešto iz vozila. Na svu sreću, taksist je prošao bez ozljeda, ali je vozilo izgorilo.

Oko godinu dana poslije, stigle su kazne za dvojicu mladića. I jedan i drugi priznali su krivicu za zločin zbog kojeg su dobili zatvorske kazne veće od 5 godina. Warren Hearne je dobio kaznu od 6 godina i 4 mjeseca, dok je Danny Frost dobio 5 godina i 7 mjeseci. prenosi lokalna policija, prenosi Večernji.

Facebook Komentari