HNL: Zbog loših vremenskih uvjeta odgođene su dvije utakmice, Osijek zove na čišćenje snijega i to će platiti

Zbog loših vremenskih uvjeta odgođene su dvije utakmice 18. kola Prve HNL. Utakmica Osijeka i Intera trebala je biti odigrana danas s početkom u 15:00, a odgođena je za nedjelju u 13:00.

S obzirom da je teren u Gradskom vrtu pokriven snijegom, zaključeno je da se utakmica ne može odigrati. Uz suglasnost kapetana obje momčadi, predstavnika klubova, trenera i povjerenika natjecanja dogovoreno je da se utakmica odigra u nedjelju.

Zbog istih razloga odgođena je i utakmica Slaven Belupa i Rijeke u Koprivnici, koja je trebala početi danas u 17:30, a zasad se ne zna novi termin.

Kao što je poznato, u nedjelju je na rasporedu derbi kola između Dinama i Hajduka u Zagrebu te Istre i Rudeša u Puli. Maksimirski travnjak ima grijanje i ako ne bude ozbiljnijih snježnih nanosa, utakmica će se prema svemu sudeći odigrati. Jasno, utakmica u Puli nije pod upitnikom, piše gol.hr.

Jučer je u Kranjčevićevoj u snježnim uvjetima odigrana utakmica Lokomotive i Gorice (2:2).

Osijek zove na čišćenje snijega

Kao što je poznato, utakmica između nogometaša Osijeka i Intera odgođena je za nedjelju, 16. prosinca, s početkom u 13 sati. Kako bismo osigurali uvjete za odigravanje ovoga susreta, nužno je organizirati veliku akciju uklanjanja snijega s travnjaka našeg stadiona.

Stoga i ovom prilikom pozivamo sve naše navijače i simpatizere Bijelo-plavih kao i sve druge koji su zainteresirani zaraditi 25 kuna po radnom satu, da nam se pridruže u nedjelju ujutro u Gradskom vrtu.

Ponijeti plastične lopate

Okupljanje će biti već u 7 sati na južnom parkingu kod naše portirnice, a nužno je ponijeti plastične lopate kako bi se što manje oštećivao teren. Nogometni klub Osijek unaprijed zahvaljuje svima koji će se priključiti našoj akciji, da bi nedjeljni susret ipak mogao biti odigran!, piše NK Osijek

Facebook Komentari