Bernardić o prebjezima: Sluge HDZ-a pokazale su svoje pravo lice

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić prozvao je u na sjednici Glavnog odbora SDP-a subotu prebjege koji omogućavaju o(p)stanak HDZ-a na vlasti.

“Baš jučer u Saboru smo mogli svjedočiti besprizornom pokjušaju koji je rezultirao odbijanjem SDP-ovog prijedloga da minimalna plaća bude 4.000 kuna neto. Preživljavanje s 3.000 kuna u Hrvatskoj se može nazvati umjetnošću preživljavanja”, rekao je Bernardić naglašavajući kako je 4.000 članova HDZ-a zaposleno u javnim poduzećima.

“Dok umirovljenicima kroje gorku sudbinu, dok namjerno gase hrvatsku brodogradnju i tjeraju radnike na cestu, dok besramno pozivaju investitore jer je ovdje jeftina radna snaga, dok omogućavaju bogaćenje uskom krugu – tri autobusa ljudi dnevno odlaze iz Hrvatske. Iza nas je burna godina, ali svakog dana nas pokušavaju uvjeriti da je ovo normalno. Na to ne smijemo pristati”, rekao je Bernardić tijekom govora na Glavnom odboru.

“U godini iza nas dogodile su se nezabilježene afere i besprizorna politička korupcija koja se ogleda kroz kupovanje ruku u Saboru”, kaže Bernardić.

“Sabor nikada u svojoj dugoj povijesti nije odražavao manje volju građana nego sada. Čak 28 zastupnika promijenilo je ideje i dresove potpuno negirajući volju građana… Izdajnici i prebjezi samo su svojim nevještim spinom pokušali prevariti građanae. Te sluge HDZ-a pokazale su svoje pravo lice i sad je potpuno jasno zašto su ti isti rušili imene i SDP”, kaže Bernardić, prenosi N1.

SDP ostao bez još jedne saborske zastupnice, još jedan Pokemon za Bandića

Facebook Komentari