Bandiću se stanje podosta zakompliciralo, zato nije došao na otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu

Ad

Milan Bandić tijekom vikenda je, piše Večernji list, imao još jedan udar tromba koji je krenuo prema velikoj veni u plućima. Upravo je to bio razlog zbog kojeg je zagrebački gradonačelnik poslušao savjete liječnika te preskočio ceremoniju otkrivanja spomenika Franji Tuđmanu te ostao u bolnici.

Zbog komplikacija će Milan Bandić ostati na bolničkom liječenju najmanje do kraja tjedna.

Osim tromba, zagrebačkom gradonačelniku prijeti upala pluća, a po izlasku iz bolnice, piše Večernji list, morat će nositi elastičnu čarapu i neće smjesti dugo sjediti.

Zagrebački je gradonačelnik hospitaliziran prošlog petka, a u međuvremenu su se pojavile informacije kako uopće nije bolstan te kako je sve predstava za javnost ne bi li preskočio izglasavanje gradskog proračuna koji je na dnevnom redu u četvrtak.

Podsjećamo,Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je novinarima izjavio da je dobrog zdravstvenog stanja i da nije životno ugrožen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je zbog plućne embolije od sinoć na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, na Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

Facebook Komentari