HDZ odnio pobjedu u Osijeku: Ovo je potvrda da smo na pravom putu i da kadrovska politika unutar stranke daje rezultate

Piše: Ante Rašić

Nakon što je Ivan Anušić postao župan i obojio OBŽ u plavo, sad je na izborima za gradske četvrti i MO , HDZ na čelu sa predsjednikom gradske organizacije HDZ-a , Ivan Radić to ponovio i obojio grad Osijek u plavo.

HDZ je što apsolutni, što relativni pobjednik izbora u 13 od 15 gradskih četvrti i MO, što je pokazatelj volje birača i podrške kandidatima HDZ , odnosno njihovoj viziji poboljšanja kvalitete života u svojim gradskim sredinama.

Neposredno nakon objave rezultata , župan i predsjednik ŽO HDZ-a Ivan Anušić i predsjednik gradske organizacije HDZ-a Ivan Radić, dali su nam izjave.:

Pobjeda na izborima za gradske četvrti i mjesne odbore, ne dvosmisleno je smjer u kojem će se kreirati politika u gradu Osijeku do izbora 2021, kako lokalnih tako i parlamentarnih. Grad Osijek , godinama, desetljećima ima problema sa politikom koja nije potentna, koja nije rezultatska, koja jednostavno drži grad tamo gdje ne smije biti, ispod prosjeka što od politike ne očekuju građani Osijeka. Županija OB, započela je jedan proces podizanja cijelog sustava, ali bez grada Osijeka ne možemo. Grad Osijek je ključan, četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, grad koji mora biti generator političko gospodarskog i svakog drugog života na istoku Hrvatske i zato je ključno imati ljude koji to mogu provesti.

U ovom trenutku imamo mlade ljude, novu snagu, novu energiju, ljude koji razumiju potrebe stanovnika grada Osijeka i svih prigradskih naselja. Ono što je bitno, ovo je potvrda da smo na pravom putu i da kadrovska politika unutar stranke daje rezultate, i ono bitno, ovo poruka je onima koji vode ovu politiku, da moramo ostati prizemni, ostati na dispoziciji, na podršci svima onima koji budu trebali našu podršku, služiti ovom narodu, ne vladati njim, već raditi i graditi bolju budućnost grada Osijeka. – Ističe Ivan Anušić.

Predsjednik gradske organizacije i pobjednik ovih izbora, Ivan Radić, rekao nam je :

Nakon ove veličanstvene pobjede u gradu Osijeku, ja bih se prvo zahvalio građanima koji su izišli na izbore bez obzira kome su dali svoj glas. HDZ je na ovim izborima pokazao i dokazao da je najjača politička snaga u gradu Osijeku. Zahvaljujem se svim volonterima, svim članovima stranke , koji su dali nemjerljiv doprinos ovoj pobjedi. Drago mi je da smo pokazali , da je smjer koji smo zauzeli prije godinu dana, smjer koji vodi u dobrom smjeru, smjer koji otvara sva vrata za lokalne izbore 2021 godine.

HDZ je izborom Ivana Anušića za predsjednika županijske organizacije i pobjedom na izborima za župana OBŽ odabrao pravi smjer, koji ćemo zaključiti 2021 godine, pobjedom na gradskim izborima za gradonačelnika grada Osijeka. Od mog izbora za predsjednika gradske organizacije HDZ-e, stalno govorim da će gradski odbor HDZ-a biti lokomotiva promjena i pozivam sve one koji se žele ukrcati da nam daju podršku kako bi to okrunili pobjedom 2021. godine.

Facebook Komentari