Bandić iz bolnice dolazi na svečano otkrivanje spomenika Tuđmanu

Ad

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je od petka u bolnici zbog plućne embolije, u ponedjeljak će ipak doći na otkrivanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u zagrebačkoj Ulici Hrvatske bratske zajednice.

U ponedjeljak je najavljeno otkrivanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku na zagrebačkom križanju Ulice Hrvatske bratske zajednice i Vukovarske.

Milan Bandić sutra trebao pojaviti na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu, unatoč preporuci liječnika da najmanje tjedan dana provede u bolnici, a potom miruje na kućnoj njezi.

Kako doznaju 24sata, gradonačelnik nije otpušten uz bolnice već će se odmah nakon ceremonije vratiti u bolnicu da bi nastavio s liječenjem. Na Jordanovcu će ostati barem tjedan dana.

Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

“Gradonačelnik se izvrsno osjeća i kao što sam pretpostavio, sutra će biti na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu. Rekao sam vam da nema toga što će njega prikovati i zadržati krevetu”, rekao je Madžar za 24sata.

Bandić hospitaliziran, na intenzivnoj je, Kujundžić: U sigurnim je rukama

Facebook Komentari