Iznenađenje koje su Francuzi priredili Luki Modriću: Čestitka najpoznatije navijačice Vatrenih

Nakon što je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu, na uspjehu su mu čestitali roditelji, ali i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović čija je čestitka bila iznenađenje
Luka Modrić dobio je Zlatnu loptu, a iznenađenje mu je priredio France Football kad mu se osim roditelja, s velikog ekrana obratila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

– Zahvaljujem tebi Luka i cijelom timu na vašem povijesnom uspjehu. Vratili ste nam optimizam, vjeru i nadu, a svojim profesionalnim ponašanjem na osobnoj i sportskoj razini postao si uzor i inspiracija mnogim mladima, ali i svima nama – započela je predsjednica.

Ona je postala svjetski hit svojim bodrenjem naše reprezentacije na prošlom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

– Bili smo s vama u svakom trenutku, naše nade, osjećaji, emocije koje smo proživljavali kod svakog zabijenog gola, kod svake pobjede, pratile su vas sve do kad niste našli na mjesto na koje pripadate – među najbolje.

Osvojili ste srca cijelog svijeta.
Srebrni ‘vatreni’ su na čelu sa kapetanom Modrićem razveselili Hrvate diljem svijeta, ali i one neutralne koje su srčanošću uspjeli pridobiti na svoju stranu.
– Vaša postignuća i uspjesi naših sjajnih sportaša rezultat su teškog rada, vjere i podrške vaših obitelji. Vjerujem da ćete nastaviti s uspjesima i da ćete u novim prilikama ponosno nositi našu crveno bijelu šahovnicu i nastaviti ispunjavati snove svojih navijača za svoju voljenu Hrvatsku koja se toliko ponosi s Vama! – završila je predsjednica.

Facebook Komentari