U šumskom zaleđu Opatije poginuo lovac, slučajno ga pogodio kolega u lovu na veprove

Na mjestu događaja proveden je očevid te je utvrđeno kako je uz navedenoga 48-godišnjaka u lovu sudjelovao i 47-godišnji hrvatski državljanin.

Tijekom lova u zaleđu Opatije u subotu ujutro poginula je jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Nesreća se dogodila oko 8 sati na šumskom predjelu mjesta Zvoneća kod Opatije. Riječ je o 48-godišnjem hrvatskom državljaninu, čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci poradi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Na mjestu događaja proveden je očevid te je utvrđeno kako je uz navedenoga 48-godišnjaka u lovu sudjelovao i 47-godišnji hrvatski državljanin. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja. Navedeni hrvatski državljani, sudionici događaja, članovi su lovačkog društva s opatijskog područja, objavila je policija.

Po navodima Novog lista, lovci su užasnuti ovim događajem, između ostalo i zato što je riječ o dvojici najboljih prijatelja, koji su bili u lovu na divlje svinje, i jedan je navodno slučajno pogodio drugoga.

Share This Article