VIDEO Pernar: Gospodin Ivan Pernar za razliku od nekih drugih u ovoj zemlji nema svoju cijenu; Kupit ću katarskom emiru dar skuplji od 500 kuna

Ivan Pernar za razliku od nekih drugih u ovoj zemlji nema svoju cijenu, piše Pernar na svom fb-u.

Oni koji su korumpirani, oni koji su potkupljivi, a mi znamo da takvih ljudi ima u vlasti koliko hoćete, neki su osuđeni, nekima se sudi.

Neki su rekli prije šest godina da će pet milijuna eura mita vratiti, a do dana današnjeg nisu vratili taj novac i njih nitko ne proziva. Oni se smiju državnim institucijama i rade ruglo od ove države.

Da ne govorim o Sanaderu, da ne govorim o Čobankoviću. Do današnjeg dana nitko lipe nije vratio. Mene se stavlja na sve naslovnice i prikazuje me se kao najgoreg kriminalca, kao zadnjeg klošara. Todorić se smije iz vile, on je na slobodi i jedne kune on nije dao državi.

Da li shvaćate to? A meni se dovodi u pitanje moje poštenje i moj integritet koji ja nisam našao na cesti, niti ću ga ostaviti na cesti, a niti ću se prodati ikada!

Pernar se pohvalio skupocjenim satom kojeg je dobio od katarskog emira i pitao Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa što s darom

Facebook Komentari