Novaković o pritiscima na Povjerenstvo

Ad

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataša Novaković, nakon današnjeg otvaranja postupka protiv premijera Plenkovića, osvrnula se na pritiske prema Povjerenstvu

“To su poprilično javni pritisci. Ne utječu nam na odluke, ali nam nije ugodno raditi”, kazala je.

“Kada bi došlo da ne možemo funkcionirat mislim da bismo bili otvoreniji prema tim pritiscima. Bilo je pritisaka, a Povjerenstvo je odlučilo da ne trebamo ići u detalje”, kazala je Novaković.

Govorila je i o slučaju Josipe Rimac. “To je kuća u kojoj su četiri stana. To su tri samostalne jedinice koje se mogu samostalno prodati”, kazala je Novaković. “Ja sam tu da obavljam stručan posao i to je to. Nije mi bitno tko me voli”, rekla je predsjednica Povjerenstva gostujući u studiju Večernjeg TV, prenosi N1.

Podsjetimo, Upravni sud u Splitu srušio je odluku Povjerenstva da se Rimac kazni s četiri tisuće kuna i naložio Povjerenstvu da plati troškove od pet tisuća kuna, na što će se Povjerenstvo žaliti. Rimac je danas državna tajnica u Ministarstvu uprave, čiji ministar Kuščević optužuje Povjerenstvo za politizaciju.

Plenković o imenovanju kuma Pokaza: Prijavio me Bulj. Da sam njega imenovao za veleposlanika to bi onda bilo neprimjereno

Facebook Komentari