VIDEO Pernar: Jesu li u HDZ-u roboti ili razmišljaju svojom glavom? – Jandroković: Ni kod vas se ne razmišlja svojom glavom

Tijekom glasanja o dosad raspravljenim točkama i amandmanima na paket poreznih zakona, Ivan Pernar iz Živog zida javio se za povredu poslovnika. Opomenom ga je ušutkao predsjednik Sabora, piše dnevnik.hr.

”Pa htio sam pitati ima li među HDZ-ovcima barem jedan koji razmišlja svojom glavom ili su svi kao roboti?” rekao je Ivan Pernar.

Promptno je uzvratio predsjednik Sabora Gordan Jandroković: ”Kolega Pernar, dobili ste opomenu za neprimjereno ponašanje u Saboru, članak 238.”

Nije stao na tome, nego je dodao da se ni u Živom zidu ne razmišlja svojom glavom.

”Da ne ulazimo u polemike, vidjeli smo da se ni kod vas ne razmišlja glavom, nego da predsjednik odlučuje tko je u Saboru, a tko nije”, rekao je Jandoković i ironično pozvao Pernara da sad i on njemu da opomenu.

Jandroković je aludirao na slučaj kad je Branimir Bunjac podnio ostavku na mjesto zastupnika u Saboru, na kojem ga je trebala zamijeniti prva dama Živog zida Vladimira Palfi. Bunjac je naknadno povukao ostavku, a predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić presudio je da Bunjac ostaje u Saboru.

Facebook Komentari