Moralni tifusari u skladu s preporukom Jandrokovića nisu došli na pressicu Željka Glasnovića

Glasnović je na konferenciji za medije govorio o nacionalnoj sigurnosti.

Nezavisni zastupnik Željko Glasnović u srijedu ujutro u Saboru je održao konferenciju za medije o temi nacionalne sigurnosti, no nitko od predstavnika medija na njoj se nije pojavio.

Novinari koji prate rad Sabora dogovorili su se da će bojkotirati presicu kao reakciju na njegov govor u Sabor kada je medije nazvao “moralnim tifusarima” i rekao da imaju “moralnu sidu”.

Podsjetimo, Glasnović je u ponedjeljak parafrazirajući pitanje “Kuda ideš, Hrvatska?”, koje je ranije postavila Anka Mrak Taritaš, u Saboru ustvrdio da državu vode isti neokomunistički kadrovi koji su je vodili do 1990., da nam cijele institucije vode bivši komunisti.

“Imate državu kao predgrađe Londona, a niste sredili pravni sustav, komunisti nisu mogli sačuvati šugavu Jugoslaviju, neki sjede ovdje, dobili ste državu skojevaca, bivših kadrova, nikad nije provedena lustracija, dobili ste medije koje su moralni tifusari, imaju moralnu sidu”, neke su od optužbi i uvreda koje je izrekao Glasnović, piše dnevnik.hr.

Jandroković predložio Glasnovićevim moralnim tifusarima i Pernarovim korisnim budalama da cenzuriraju zastupnike

VIDEO Željko Glasnović za dobro jutro podignuo temperaturu u Saboru: Ti komunisti nisu mogli zadržati niti šugavu Jugoslaviju, neki sjede ovdje, ti šugavi Jugoslaveni, tako ih moram zvati!

Facebook Komentari