VIDEO Francuski L’Equipe objavio je video-najavu izbora za Zlatnu loptu, fanovi Ronalda i Messija poludili; Jesu li objavljena neka druga trojica finalista?

Francuski L’Equipe objavio je video-najavu izbora za Zlatnu loptu, koji je na rasporedu 3. prosinca.

Video počinje kadrovima aktualnog osvajača Cristiana Ronalda, nakon čega dolaze redom Kylian Mbappe, Raphael Varane i Luka Modrić.

Nakon Modrića slijedi grafika s natpisom ”Ballon d’or”: iako se nakon toga vrte kadrovi još nekoliko igrača i igračica, mnogi su ovakav video protumačili kao objavu trojice finalista.

Takva teorija poklapa se s ranijom objavom francuskih medija, koji su objavili da je nakon pola prebrojanih glasova Modrić u vodstvu ispred upravo Mbappea i Varanea.

Modrić je ove godine već osvojio Fifinu nagradu The Best za najboljeg igrača svijeta, a proglašen je i najboljim igračem Svjetskog prvenstva. Osvajanjem Zlatne lopte kompletirao bi hat-trick individualnih priznanja.

Međutim, ima i onih koji nisu baš oduševljeni takvom mogućnošću. Čini se da su Fanovi Cristiana Ronalda posebno ljuti što njihov ljubimac nije među tri (neslužbena) finalista – mnogi su svoje su negodovanje izrazili na Twitteru.

Ne zaostaju ni fanovi Lea Messija, koji također smatraju kako je Argentinac trebao biti ako ne osvajač, onda barem među tri najbolja. No ako je ova video-najava doista objava trojice finalista, fanovi Ronalda i Messija morat će 3. prosinca gledati kako netko, najvjerojatnije Modrić, prekida njihovu 10-godišnju dominaciju, piše gol.hr.

Facebook Komentari