VIDEO Željko Glasnović za dobro jutro podignuo temperaturu u Saboru: Ti komunisti nisu mogli zadržati niti šugavu Jugoslaviju, neki sjede ovdje, ti šugavi Jugoslaveni, tako ih moram zvati!

Današnja sjednica Sabora krenula je burno, a Željko Glasnović dobio je nekoliko puta opomenu zbog, kako ga je Gordan Jandroković upozorio, ‘prostog rječnika’.

https://www.youtube.com/watch?v=n02dKmMInfY

“Isti ping-pong politički zamara ljude, a o bitnim stvarima se ne brinemo. Da, gospodine Panenić – Vukovar ’45., Vukovar ’91. – tko je položio vijenac tamo u centru Vukovara gdje je pobijeno svi najbolji građani Vukovara ’45.? Nitko. Quo vadis Hrvatska? Zašto to pitanje? Vode nam državu isti neokomunistički kadrovi kao što su vodili do devedesete. Zašto se čudite? Cijelo sudstvo, bivši suci, cijela institucija, bivši komunisti.

Koliko je stvarna siva ekonomija u Hrvatskoj? 30 posto, ljudi ne plaćaju poreze – to je zašto nemate vrtiće, škole… Isti jugolopovi! Ti komunisti nisu mogli zadržati niti šugavu Jugoslaviju, neki sjede ovdje, ti šugavi Jugoslaveni, tako ih moram zvati!

Evo, za jednu funkcionalnu državu treba jasne političke i moralne stavove, takve vi nemate. To je dokazano. Tu se ‘rokate’ oko Bandića, a on je jedan od vas! On je primjer homo jugoslavenikusa, on bi preživio bez kisika, i tu je, jedan od vas!

Nedavno sam bio u Njemačkoj, počeli su me peglati tamo gore, nekakve neonaciste, vidio sam starije žene, ljude koji rade cijeli život, ne guzičare i parazite i koji brinu o svojoj državi.”

Jandroković ga je upozorio na rječnik na što je Glasnović odgovorio: ‘To nije prosta riječ’.

“Ne znam, kod mene je, kod Vas vjerojatno nije”, odgovorio mu je Jandroković, prenosi ETL.

“Hrvate zanima samo lova, Lepa Brena i cajke. Branitelji su na kraju obranili ove anemičare, guzičare i gljivare. Pardon, stražnjičare, stražnjice njihove, to ne smijem reći. A šta ste dobili, kakvu državu? Državu skorojevaca, bivših kadrova… Evo, mladi ljudi”, kazao je pokazavši na studente i profesore Pravnog fakulteta, “oni nemaju pojma o tome!

Dobili smo ‘Kroslaviju’, neka ste išli u Beograd ljubiti nekoga u stražnjicu. Sad idete u Bruxelles. Dobili ste ‘Kroslaviju’ u ‘Euroslaviji’! Kako bi voljeli da vaša djeca idu, pošto ste svi za transrodne, “gender” prava, nek vaša djeca idu u ‘gender neutral’ wc, a to dolazi ovdje, što nisu hrvatske vrijednosti. I svi glumite sad nekakve kozmopolite, lažne humaniste… A dok o tome mislite, milijun Afrikanaca sjedi na koferima spremni da dođu u Europu. Ilegalnih migranata.”

Share This Article