Bruna Esih o Plenkoviću: Ako sam ja Goebbels, on je Marx i Kardelj

Bruna Esih u razgovoru za DNEVNIK.hr odgovorila je na izjavu premijera Andreja Plenkovića naglasivši da su njegovi uzori bili Marx i Kardelj.

Nakon saborskog aktualca u srijedu premijer Andrej Plenković rekao je da bi se Bruna Esih ”u nekim drugim vremenima u nekim drugim zemljama mogla kandidirati za ministricu narodnog prosvjetiteljstva i propagande”.

Ponovio je i da je njegova greška što je ona u Saboru.

”Jako se uzrujao”, prvi je komentar Brune Esih na Plenkovićev istup. Saborska zastupnica tvrdi da je okupljao medije kako bi rekao točno ono što je htio da ga se pita.

”Podsjetila bih na njegov maturalni rad o sredstvima masovnih komunikacija, što znači da je upoznat s nekim drugim načinima komuniciranjima s masama, a uzori su mu bili Marx i Kardelj, koje je opširno citirao”, rekla je Esih.

Naglasila je da se ne želi vraćati u prošlost. ”Da se ni on ni ja ne bismo vraćali u prošlost pa da on mene ne bi uspoređivao s Goebbelsom, a ja njega s Marxom, vratimo se u sadašnje doba i okrenimo budućnosti gdje mu je uzor Angela Merkel, pa neka se ponosi time”, zaključila je Esih.

Plenković se nakon aktualca obrušio na Brunu Esih, po njemu kandidatkinju za Hitlerovo ministarstvo umjesto Goebbelsa : Djeluje patetično, najniži populizam, jadno i jako loše….

VIDEO Bruna Esih anacionalnom Andreju Sans Terre: U ovom ratu anemija nije opravdanje

Facebook Komentari