33.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Probudio se studeni: Od sutra pa nadalje svakim danom temperatura će se...

Probudio se studeni: Od sutra pa nadalje svakim danom temperatura će se postupno spuštati

Od sutra pa nadalje svakim danom temperatura će se postupno spuštati, a očekuju nas jednoznamenkasti brojevi.

U roku od pet do šest dana dogodit će se promjena vremena, a minusi se očekuju od idućeg tjedna, objašnjava meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar za tportal.

“Sada idemo na pravo i zdravije vrijeme za ovo doba godine. Temperature su niske koliko bi trebale biti te u prvom momentu idemo u prosjek”, ističe Dunja Mazzocco Drvar i dodaje da zbog globalnog zatopljenja sve kasnije dolaze minusi.

Naglašava kako će veći problem biti dnevne temperature koje su do sada iznosile do 20 Celzijevih stupnjeva, dok jutarnje neće biti toliki šok jer su se već prije kretale ispod 10.

Dnevne temperature će se kretati oko 12, pa će se spuštati do 6, a jutarnje će se od 9 Celzijevih stupnjeva spustiti do nule, ovisno o području.

“Minusi se očekuju od nedjelje pa nadalje, uglavnom u gorskim područjima. Koliko će ići ispod nule, teško je procijeniti”, navodi meteorologinja.

Snijeg bi se mogao pojaviti početkom idućeg tjedna u gorskim područjima, što neće biti ništa čudno za ovo doba godine, ali, kako kaže, ‘ne treba se previše uzbuđivati’.

Najnovije

Još iz rubrike