VIDEO Zorica Gregurić i Nikola Kajkić objasnili što se sve događalo kad su ih Srbijanci uhitili i maltretirali – po nalogu iz Hrvatske

Zorica Gregurić i Nikola Kajkić na konferenciji za medije objasnili što se sve događalo kad su ih Srbijanci uhitili i maltretirali – po nalogu iz Hrvatske.

Rekli su mi kako se ispitivanje provodi po nalogu hrvatskih službi. Bili su korektni prema meni, iako mi nisu najbolje objasnili po kojem temelju sam privedena i zadržana. Međutim, s Kajkićem su razgovarali na drugačiji način. Čula sam iz susjedne prostorije kako viču na njega, a rekao mi je poslije kako su ga i hvatali za vrat te prijetili, rekla je Gregurić.

Psovali su mi ustašku mater, prijetili da će me strpati u zatvor s pederima, u jednom trenutku me je jedan od četvorice koja me je ispitivala i udario, a prijetilo mi se i smrću, kazao je, između ostalog, Kajkić.

Kajkić o maltretiranju srbijanske službe: Skinuli su me do gola, pretraživali i maltretirali; Njih su hrvatska obavještajna služba i MUP izvijestili da dolazim tamo

Skandalozno: Srbijanska tajna služba BIA po nalogu iz Hrvatske uhitila i maltretirala Nikolu Kajkića i Zoricu Gregurić, prijetili im smrću….

Facebook Komentari