Pucnjava koja je uzbunila Riječane: Potukli se nakon sudara, a onda je prolaznik izvadio pištolj…

Dvojica mladića nakon prometne nesreće u Rijeci fizički su se sukobila, a došlo je i do pucnjave. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Fizički su se sukobila dvojica mladića nasred ceste u Rijeci, nakon što su vozilima sudjelovali u prometnoj nesreći. U tučnjavi je jedan lakše ozlijeđen. Drama je postala još napetija kada je 45-godišnjak, koji nije sudjelovao u prometnoj nesreći, zapucao iz vatrenog oružja.

Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je kako su u subotu navečer, oko 19:20 sati zaprimili dojavu o sukobu više osoba i pucanju iz oružja na području Škurinja u Rijeci.

Policijski su službenici odmah izašli na mjesto događaja te na križanju ulica I. Lole Ribara i Milana Rustanbega zatekli više osoba i osobnih vozila.

Na mjestu događaja obavljen je očevid s obzirom da je došlo do prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali vozači osobnih vozila BMW i Renault riječkih registracijskih oznaka. Riječ je o 28-godišnjem i 25-godišnjem hrvatskom državljaninu koji su se nakon nesreće verbalno i fizički sukobili kojom prilikom je ovaj drugi i lakše ozlijeđen.

Policija je sudionike događaja dovela u prostorije I. policijske postaje Rijeka, gdje još traje kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja, a doveden je i 45-godišnji hrvatski državljanin, koji nije sudjelovao u prometnoj nesreći, ali se dovodi u vezu s pucanjem iz oružja.

U pucnjavi nije bilo ozlijeđenih osoba niti oštećenja imovine.

Više informacija bit će poznati nakon kriminalističkog istraživanja, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari