Bivši suprug Severinu prijavio zbog obiteljskog nasilja i to zagrebačkom Centru za socijalnu skrb

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina pjevačice Severine Kojić i Milana Popovića se nastavlja, a biznismen je ponovo reagirao.

Popović je navodno prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Točnije, Milanov odvjetnički tim predočio je čelnicima Centra za Socijalnu skrb Severinine uvrede, koje je iznijela na račun oca svog djeteta i optužio je za obiteljsko nasilje, piše beogradski Telegraf.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mail koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem… Pored ovih uvreda, u mailu stoji i pjevačicina prijetnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga “najradije izlemala po go*narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bijednik i nula od čovjeka”.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i prijetnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfie. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

Popović je nakon ovoga odlučio zakonski zaštiti sebe, ali i svog sina, jer se boji u kakvom okruženju dijete odrasta zbog nekontroliranog ponašanja majke, prenose mediji.

Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtjev i zaštite ga od nasilja u obitelji koje provodi majka njegovog djeteta uz zahtjev da bude sankcionirana.

Inače, odvjetnik Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvaća činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu djeteta.

Facebook Komentari