Palma demontirao Bandićevu ispriku koju su platili Zagrepčani: Siguran sam da on zna tko sam ja

“Ne mogu zamjeriti Bandiću jer više od 700 objava napada na njega je bilo na portalima. On je dobar čovjek i sposoban, ali su ga napali. Ne zamjeram mu. Ne ograđujem se od viđanja s njim i ne ljutim se, razumijem ga u potpunosti”, izjavio je Dragan Marković Palma za srbijanski N1 danas nakon što je u hrvatskim novinama osvanuo oglas koji su platili Zagrepčani, a u kojem se Bandić ispričava jer je iz neznanja pozvao ovog kontroverznog šefa skupštine Jagodine i Arkanovog prijatelja.

Na pitanje je li Bandić znao sve o njemu kad ga je pozvao u goste, Marković odgovara: Siguran sam da on zna tko sam ja.

“Ako nekoga pozovete u goste onda trebate sve znati sve o njemu. Nisam sudjelovao u ratu, nisam ništa loše napravio nijednom Hrvatu, osim da mi je smetalo što je protjeran sprski narod iz Hrvatske”, rekao je Marković.

On je dodao da se nije čuo s Bandićem od susreta u Zagrebu i ponovio da ostaje poziv gradonačelniku Zagreba za posjet Jagodini sljedeće godine.

“Na njemu je da odluči. Moja namjera je vrlo iskrena, ponudio sam da dođe 1.000 Hrvata u centralnu Srbiju, da studenti dođu. Ne želim se svađati, želim surađivati, da djeca naša ne zaborave što je bilo, ali da idemo naprijed”, poručio je Marković.

Čardak ni na nebu ni na zemlji: Srbijanska BIA maltretira branitelje i istražitelja Ovčare, Bandić dovodi Arkanovog prijatelja i onda plaća oglas isprike u novinama

Facebook Komentari